warta

Pentinge cocog klambi

Sandhangan tanpa perhiasan ora lengkap, lan perhiasan tanpa klambi cocog monoton. Loro-lorone iku penting banget. Mula, desain perhiasan lan desain mode padha.

Desain perhiasan kudu didhasarake ing macem-macem ciri lan sifat permata kanggo nemtokake bentuk pungkasan gaya, yaiku permata sing diarani uga nduweni temperamen, warna permata sing beda, kilau, bentuk, ukuran, rega duwe ciri khas dhewe, kanggo mateni permata lan klambi sing cocog karo umume kudu padha. Kaya dene make-up wong sing nemtokake bagean saka tingkah lakune, kekurangan bagean iki bakal banget ndadak, yen sampeyan kanthi acak cocog karo perhiasan sing apik ing klambi kasual, ora mung perhiasan sing bakal regane, nanging uga pangertene umume individu utamane ora cocog. Dadi, supaya dadi ayu, kita butuh sakabehing set.

Proses evolusi sandhangan dawa banget, sandhangan wis diiringi pangembangane masarakat manungsa, wiwit isin saka masarakat primitif nganti estetika cocog sandhangan saiki, wiwit sederhana nganti kompleks, kaya umure masarakat sajrone gerakan kasebut, -stop learning, enrich pengalaman sinau dhewe, trampil lan fleksibel nggunakake katrampilan dhewe kanggo ngrampungake masalah yen perlu. Kanggo kangelan lan kemunduran, kaya mode busana ing macem-macem periode, bisa uga ana tren tren sing beda, bisa uga ana bola-bali, gaya kepungkur ora mesthi ketinggalan jaman, bisa uga kanthi wektu, dheweke bakal ana sisihane.

Nalika lintang rawuh ing acara, ora ana kekurangan kolokasi kanggo panganten wanita. Malah prawan penganten lan wong sing paling apik ora kudu dilakoni. Industri perhiasan kudu cocog karo desain busana supaya bisa katon ing mripate masarakat. Perhiasan sing diselehake dhewe ora fleksibel lan ora nggambarake kepraktisane. Kaya dene sandhangan ing gambar, iku ora luwih becik tinimbang rasane ndhuwur sing nganggo model.

Ana macem-macem perhiasan, sing ora ditemtokake kanthi kaku. Ana endhas makutha, ornamen rambut, headdress, anting-anting, lan liya-liyane. Ana kalung, liontin, lan malah aku pikir bantalan bahu bisa digunakake minangka kolokasi pakaian, utawa kolokasi perhiasan. Perhiasan sing bisa diselehake ing awak yaiku jinis kolokasi.


Wektu kiriman: Okt-22-2020