Produk

Kaos Kaos Wanita Anti-Slip Pria Wanita kanggo Trampolin

Katrangan singkat:

Kaos kaki trampolin sunnan cocog kanggo taman panganggo utawa trampolin saben dinane.


  • Papan Asal: Zhejiang, China
  • Jeneng: SUNGNAN
  • OEM / ODM: Nggih
  • Nomer Model: SN-S1105
  • Werna: 6 warna utawa khusus
  • Bahan: Poliester / Katun
  • Ukuran: 10CM / 12CM / 14CM / 16CM / 18CM / 20CM / 22CM / 24CM / 26CM
  • Musim: Musim semi / Panas / Musim Gugur / Mangsa
  • Jenis Kelamin: Pria / Wanita
  • MOQ: 1200 pcs / desain / ukuran
  • Ndhaptar menyang: Kaos Kaki Promosi & Taman Trampolin
  • Detail Produk

    FAQ

    Tag Produk

    Jeneng Produk Kaos Kaos Wanita Anti-Slip Pria Wanita kanggo Trampolin
    Nomer Model SN-S1105
    Materi Poliester / Katun
    Werna 6 warna utawa khusus
    Ukurane 10CM / 12CM / 14CM / 16CM / 18CM / 20CM / 22CM / 24CM / 26CM
    MOQ 1200 pcs / desain / ukuran
    Panganggone Taman trampolin
    OEM / ODM Nampa
    Simpenan Werna polos murni duwe stok
    Bayaran Paypal T / TL / CD / A

     

    Pabrik Langsung, Khusus kanggo Kaos Kaki 10 taun +.

    Kirim Logo, Kita Bisa Nggawe DesainKirimi DesainKita Bisa Nggawe Sampel Gratis.
    Sungnan kaos kaki trampolinwis dikembangake khusus kanggo pasar hiburan trampolin. Kita nggawa inovasi kanggo komponen industri utama iki amarga ana fitur kinerja lan syarat tartamtu saka kaos kaki genggeman taman spesialis.

     

    Fitur:    

     

    GAMBAR KESELAMATAN ANTI-SKID: Titik karet sing kuat nutupi kabeh tumit nganti jempol, kanthi grip non-slip ekstra ing tumit lan bal sikil kanggo nyengkuyung bocah nalika nyusup, mlaku, lan mlayu ing papan apa wae kalebu jubin kayu atos lan uga ing njobo ruangan! Awet kanggo nggunakake jangka panjang, priksa manawa liwat mesin cuci asring ora mudhun utawa cacat.

    Kabeh Tujuan Ing Siji: Cocog ora mung kanggo yoga, nanging uga Pilates, Barre, tari Balet, gym lan olahraga liyane. Apa sampeyan ing omah utawa olahraga, kita bisa menehi kenyamanan sikil lan rasa aman. Iki digunakake ing studio, kulawarga, lelungan, rumah sakit lan acara liyane.

    Alus & Stretchy: Digawe saka katun poliester kualitas kanthi kekandelan medium, cocok kanggo saben musim. Iki nduweni elastis lan lentur, alus lan alus supaya jempol sikil tetep anget.

    Nawakake Layanan OEM & ODM: Teknologi pabrik wis cukup diwasa, kabeh ukuran kaos sikil bisa diprodhuksi, ora ditampilake, tungkak, kru, dhengkul. Malah sawetara gaya kaos kaki sing unik, ora ana sandhangan tangan, ora nganggo jempol, ora nganggo tumit, utawa insting, utawa mung kaos kaki, kita duwe pengalaman ngasilake kaos sikil sing aneh, ora ana ukuran sing bisa matesi sampeyan. Kirimake desain utawa logo, kene kanggo ngatur kanggo sampeyan. Sugeng takon.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • P1: Apa sampeyan nampa pesanan cilik?

    A1: Ya, luwih becik hubungi kita.

     

    P2: Apa sampeyan nggambar karya seni kanggo awake dhewe?

    A2: Ya, kirim desain, kita bakal nggawe kriya lan conto kanggo disetujoni!

     

    P3: Kepiye cara nggawe pesen?

    A3: Pertama mlebu PI, mbayar celengan, banjur kita bakal ngatur produksi; saldo sing diselehake sawise produksi rampung, pungkasane kita ngirim barang.

     

    P4: Kepiye conto wektu?

    A4: Udakara 3-5 dina.

     

    P5: Kepiye cara pembayaran?

    A5: Kita nampa T / T, PayPal, Western Union, L / C

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita