Produk

Kaos Kaki Trampolin Khusus Nyaman Pabrik

Katrangan singkat:

Kaos kaki trampolin sunnan cocog kanggo taman panganggo utawa trampolin saben dinane.


  • Papan Asal: Zhejiang, China
  • Jeneng: SUNGNAN
  • OEM / ODM: Nggih
  • Nomer Model: SN-S1104
  • Werna: 6 warna utawa khusus
  • Bahan: Poliester / Katun
  • Ukuran: 10CM / 12CM / 14CM / 16CM / 18CM / 20CM / 22CM / 24CM / 26CM
  • Musim: Musim semi / Panas / Musim Gugur / Mangsa
  • Jenis Kelamin: Pria / Wanita
  • MOQ: 1200 pcs / desain / ukuran
  • Ndhaptar menyang: Kaos Kaki Promosi & Taman Trampolin
  • Detail Produk

    FAQ

    Tag Produk

    Jeneng Produk Kaos Kaki Trampolin Khusus Nyaman Pabrik
    Nomer Model SN-S1104
    Materi Poliester / Katun
    Werna 6 warna utawa khusus
    Ukurane 10CM / 12CM / 14CM / 16CM / 18CM / 20CM / 22CM / 24CM / 26CM
    MOQ 1200 pcs / desain / ukuran
    Panganggone Taman trampolin
    OEM / ODM Nampa
    Simpenan Werna polos murni duwe stok
    Bayaran Paypal T / TL / CD / A

     

    Pabrik Langsung, Khusus kanggo Kaos Kaki 10 taun +.

    Kirim Logo, Kita Bisa Nggawe DesainKirimi DesainKita Bisa Nggawe Sampel Gratis.
    Sungnan kaos kaki trampolinwis dikembangake khusus kanggo pasar hiburan trampolin. Kita nggawa inovasi kanggo komponen industri utama iki amarga ana fitur kinerja lan syarat tartamtu saka kaos kaki genggeman taman spesialis.

     

    Fitur:    

     

    Kulit Tutup Kualitas Tinggi: Kaos Kaki Trampolin Anti-Skid duwe tes kualitas sing ketat, lan katun alus iku nyaman lan aman kanggo kesehatan lan kaset kasebut. Kaos Kaki Non Slip Lengket bakal ora nyebabake gesekan ing antarane sikil lan sepatu bayi lan nandhang lara.

    Aksesoris Olahraga sing Sampurna: Luangake luwih akeh wektu kanggo fokus ing olahraga lan ora luwih kuwatir supaya tetep jejeg! Kaos balet balet kita, sing paling grippy lan gampang dikemas, iku cocog kanggo olahraga ing permukaan sing lunyu kaya jubin utawa malah karpet. Cocog kanggo pilat, yoga, barre, tari, seni beladiri, trampolin, fitness, rumah sakit, rehab, keseimbangan omah & awak.

    Nyaman & Stabilitas: Apa sampeyan mlaku ing permukaan sing lunyu ing omah utawa nyandhang papan yoga / pilates, sampeyan butuh kaos kaki sing nyaman sing bisa stabil. Sungnan trampolin kaos kaki genggemandirancang kanggo nggedhekake daya tarik lan uga kepenak dienggo santai. Rasane santai lan aman nalika mlaku-mlaku ing jubin kayu atos ing omah sampeyan, nindakake yoga, dolanan ing taman trampolin, utawa mung nongkrong ing kursi. Lan seneng ngerti kaos kaki kita wis dirancang kanggo ningkatake keamanan lan stabilitas kanggo kabeh wong lan kabeh umur.

    Pitunjuk Cuci: Cuci Tangan sing Disaranake Mung Saka Banyu 86 Derajat Fahrenheit. Hawane garing. Aja Setrika.

    Nampa Layanan OEM lan ODM: Kita duwe kaos kaki luwih saka 10 taun. Kita profesional lan bisa nggawe kaos sikil kustom kanthi gampang. Kanthi imajinasi sing kandel, kita bisa nggawe kaos kaki! Sejatine kita bisa ngasilake kaos kaki sing wis ana kanthi gaya apa wae. Luwih saka kaos kaki OEM khusus, kita duwe desain dhewe. Desainer kami khusus nyedhiyakake pelanggan kanthi gratis. Aja ragu-ragu hubungi kami yen sampeyan pengin nggawe desain dhewe utawa nambah logo dhewe. Pesenan sampel sambutan.

     


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • P1: Apa sampeyan nampa pesanan cilik?

    A1: Ya, luwih becik hubungi kita.

     

    P2: Apa sampeyan nggambar karya seni kanggo awake dhewe?

    A2: Ya, kirim desain, kita bakal nggawe kriya lan conto kanggo disetujoni!

     

    P3: Kepiye cara nggawe pesen?

    A3: Pertama mlebu PI, mbayar celengan, banjur kita bakal ngatur produksi; saldo sing diselehake sawise produksi rampung, pungkasane kita ngirim barang.

     

    P4: Kepiye conto wektu?

    A4: Udakara 3-5 dina.

     

    P5: Kepiye cara pembayaran?

    A5: Kita nampa T / T, PayPal, Western Union, L / C

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita