Produk

Ransel Olahraga Promosi Serut Poliester Kustom Kanthi Kantong Gym Mesh Saku

Katrangan singkat:

Desain klasik & praktis. Penutupan tali, kompartemen utama roommy lan kompartemen bolong ngarep.


  • Papan Asal: Zhejiang, China
  • Jeneng: SUNGNAN
  • OEM / ODM: Nggih
  • Nomer Model: SN-B1101
  • Werna: Ireng utawa Selaras
  • Bahan: 210D Poliester
  • Ukuran: 45 * 34cm
  • Logo: Ditampa Logo Khusus
  • MOQ: 1000 pcs
  • Detail Produk

    FAQ

    Tag Produk

    Jeneng Produk Ransel Olahraga Promosi Serut Poliester Kustom Kanthi Kantong Gym Mesh Saku
    Nomer Model SN-B1101
    Materi 210D Poliester
    Werna Ireng utawa khusus
    Ukurane 45 * 34cm
    MOQ 1000 pcs
    Panganggone Klub, camping, hiking, plancongan
    OEM / ODM Nampa
    Bayaran Paypal T / TL / CD / A

     

    Fitur:

    PANUTUP GAMBAR

    KUNCI MULTI CONVENIENT: Kantong tas ransel ireng duwe siji kompartemen utama, kanggo sandhangan, ipad, botol banyu, payung, kabeh barang sing dibutuhake. Kantong bolong ngarep liyane kanthi gesper elastis lan luwes bisa nyegah item supaya ora tiba. Sampeyan bisa nyelehake andhuk, telpon kuping, pangisi daya, jurnal. Uga sarat kanggo akses cepet kaya kertu, telpon, tiket, tombol. Sampeyan bisa mbantu njaga supaya tetep kapisah lan gampang ditemokake.
    TANGGUH SELESA: Tas ransel kita dirancang minangka tas ransel bisa mbebasake tangan sampeyan, lan tali sing kandel sing kuwat bisa nyuda beban pundhak sampeyan.
    UKURAN BESAR: Ransel tali tas karung olahraga ukuran 45 * 34cm, cocok kanggo bocah lanang lan wadon.
    DURABILITAS sing Ditingkatake: Serat tas karung gym gedhe digawe saka kain Oxford Kapadhetan Tinggi lan bolong kualitas khusus, sing awet SUPER lan tahan nyandhang saben dinane.
    MESIN CUCI: Ransel gym kita bisa dadi Machine Dicuci kanggo ngirit wektu lan cepet garing, sampurna minangka aksesoris plancongan.
    KANGGO KANGGO GUNA: Cocog kanggo plancongan pantai, olahraga, gym, yoga, mlaku, latihan, renang, joget, blanja lan sapanunggalane ing saben dinane.
    KEAMANAN LAN CONVENIENT: Yen sampeyan penggemar olahraga menyang game, sing terakhir sampeyan pengin sampah yaiku mbuang-buang wektu kanthi aman babagan tas normal sampeyan; ikitas tali ngidini sampeyan angin liwat keamanan!

     

    Ngramut
    - Mangga diusap alon-alon kanthi gombal lembab sing resik lan garing ing iyub-iyub nalika diwarnani rereget.
    - Mangga bungkus ing tas lan kencengake supaya adhem lan garing yen ora digunakake suwene.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • P1: Apa sampeyan nampa pesanan cilik?

    A1: Ya, luwih becik hubungi kita.

     

    P2: Apa sampeyan nggambar karya seni kanggo awake dhewe?

    A2: Ya, kirim desain, kita bakal nggawe kriya lan conto kanggo disetujoni!

     

    P3: Kepiye cara nggawe pesen?

    A3: Pertama mlebu PI, mbayar celengan, banjur kita bakal ngatur produksi; saldo sing diselehake sawise produksi rampung, pungkasane kita ngirim barang.

     

    P4: Kepiye conto wektu?

    A4: Udakara 3-5 dina.

     

    P5: Kepiye cara pembayaran?

    A5: Kita nampa T / T, PayPal, Western Union, L / C

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita